Recon Wood Veneer | Mea Hana Laau | Kina Mea Hana

Hoʻolauna:

Ma ke aupuni o nā veneers lāʻau, ua hoʻokumu ʻia ka holomua ʻenehana i kahi kūlana hou i ka hana hou o nā mea waiwai-Recon wood veneer. ʻO kā mākou hale hana ma ka mua o kēia hoʻololi, hāʻawi i kahi ʻano like ʻole o nā huahana veneer lāʻau e hoʻohui i ka nani o ke ʻano me ka pololei o ka ʻenehana.

Recon Wood Veneer: He Manaʻo Mea

Hoʻokumu ʻia ka veneer lāʻau Recon me ka hoʻohana ʻana i nā kumu biomimicry, e hoʻololi ana i ka lāʻau ulu wikiwiki ma o ka hana ʻana a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka nani e hana i kahi veneer lāʻau me nā hiʻohiʻona ʻoi aku ka maikaʻi.

13

Nā hiʻohiʻona hana:

a. Waiwai a me ka kikokikona:

Hoʻolālā ʻia me ka ʻenehana kōkua kamepiula, hāʻawi kā mākou mea hoʻolale lāʻau recon i kahi ʻano nui o nā mea leʻaleʻa a me nā kala, e mālama ana i nā pono pilikino o nā mea kūʻai.

b. Hoʻoponopono ʻia nā hemahema kūlohelohe:
ʻOiai ua ʻike ʻia ka lāʻau maoli e nā hemahema ma muli o ke aniau, ka honua, a me nā ʻano, hoʻoponopono nā veneers lāʻau ʻenehana i kēia mau hemahema, e uku ana i nā hemahema hana o nā veneers lāʻau maoli.

c. Laulā o nā mea maka:
He ʻokoʻa nā mea maka no nā mea hoʻolale lāʻau recon, me ka hoʻohana ʻana i nā lāʻau ʻulaʻula, maʻalahi i ka hana ʻana, no laila e mālama ai i nā kumu ulu lāʻau.

d. Hoʻonani maʻalahi me nā ʻano nui:
Ke lanakila nei i nā palena o nā veneers kūlohelohe liʻiliʻi, hiki ke hana ʻia nā veneers ʻenehana i nā nui like ʻole e hoʻokō i nā koi like ʻole.

recon wood veneer

Māhele Māhele:

Hoʻokaʻawale ʻia kā mākou ʻenehana lāʻau veneers e ke ʻano a me ke ʻano, me nā ʻano pololei, mauna, pomegerane, nalu, a me nā kiko kiko, a me nā ʻano like ʻole e like me teak, red oak, white oak, rosewood, ebony, a me nā mea hou aku.

https://www.tlplywood.com/natural-veneer-dyed-veneer-smoked-veneer%ef%bc%8creconstituted-veneer/

Nā ʻokoʻa ma waena o ka lāʻau kūlohelohe a me ka ʻenehana:

ʻOiai ʻoki ʻoki ʻia nā veneers lāʻau maoli mai nā lāʻau a mālama i ko lākou ʻano kūlohelohe, e hana nā veneers lāʻau recon i nā hana e like me ka bleaching, kala, a me ka hoʻohui hou ʻana i ke ʻano e loaʻa ai nā hopena like ʻole.

15

Nā hihia noi:

Ua hoʻohana ʻia kā mākou ʻenehana lāʻau veneers i nā wahi like ʻole, me nā lumi noho, nā wahi ʻai, a me nā lumi moe, e hāʻawi ana i kahi paʻi maʻalahi a me nā mea hou i kēlā me kēia hoʻonohonoho.

16

Pehea e loaʻa ai nā laʻana a e hoʻokaʻaʻike mai iā mākou:

No ka ninau e pili ana i ko makouKA LAAU VENEER RECONa i ʻole nā ​​huahana ʻē aʻe, e kipa i kā mākou pūnaewele a i ʻole e kelepona pololei iā mākou e noi i nā laʻana a me nā ʻike hou aʻe.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-13-2024
  • Mua:
  • Aʻe: