Nā Pane ʻeleʻele Walnut Veneer ʻAmelika

Ma ke ʻano o ka hoʻolālā kūloko a me ka hana hana maikaʻi, ua hoʻonoho ʻia nā ʻano nani o American Black Walnut ma ke ʻano he koho kiʻekiʻe no ka poʻe ʻike.E noʻonoʻo kākou i ka mea i koho nui ʻia ai nā panela veneer ʻeleʻele ʻAmelika no ka poʻe e ʻimi nei i ka nani a me ka nani maoli i ko lākou mau wahi noho.

Hoʻopiʻi ʻike maka:

ʻO ka hiʻohiʻona koʻikoʻi o ʻAmelika ʻeleʻele Walnut aia i kāna hoʻopiʻi hiʻohiʻona kupaianaha.Hōʻike ka naʻau o kēia ʻano lāʻau paʻa o ʻAmelika ʻĀkau i ka momona, ʻeleʻele ʻeleʻele a i ʻeleʻele-ʻeleʻele, e hana ana i kahi ʻokoʻa hoihoi a me kona māmā, ʻeleʻele melemele.Me ka palaoa pololei i hōʻike pinepine ʻia i nā nalu hoʻowalewale a i ʻole nā ​​curl, kū ʻo Black Walnut ma ke ʻano he koho maʻamau a ʻimi ʻia ma nā ʻano hoʻolālā like ʻole, mai ke kuʻuna a hiki i kēia manawa.

Hoʻololi kala a me nā ʻano huapalaoa:

Hāʻawi ʻo American Black Walnut i kahi waihoʻoluʻu ʻeleʻele ʻeleʻele e hiki ke ʻokoʻa mai ka ʻeleʻele a hohonu, ʻeleʻele kokoleka me nā kaha ʻeleʻele.ʻO kēia kala ʻokoʻa, i hui pū ʻia me kāna huaʻai maikaʻi a pololei, hāʻawi i kahi hiʻohiʻona hanohano a nani i kēlā me kēia wahi.Hiki ke ʻokoʻa ke ʻano kumulāʻau o ka lāʻau ma muli o ke ʻoki ʻia, me ke ʻano "crotch" i makemake nui ʻia ma nā hui o nā lālā a me ke kumu, e hōʻike ana i nā swirls kūʻokoʻa a me ka hoʻohālikelike ʻana e hoʻohui i ke ʻano a me ka nani.

Papa a me nā ʻoki:

Nā paneli veneer ʻeleʻele ʻAmelikahele mai i nā māka like ʻole a me nā ʻokiʻoki, e hāʻawi ana i ka maʻalahi i ka hoʻolālā a me ka noi.E koho i ka Papa, Ka Papa Maʻamau, a me ka Papa Rustic e hoʻokō i nā makemake like ʻole, me ka Select Grade kūpono no nā lako kiʻekiʻe a me nā keʻena keʻena, a me ka Rustic Grade e apo ana i nā hemahema kūlohelohe no nā hoʻolālā rustic a i hoʻihoʻi hou ʻia.ʻO nā ʻokiʻoki, me Plain-Sawn, Quarter-Sawn, a me Rift-Sawn, hāʻawi i nā ʻano huapalaoa ʻokoʻa kūpono no nā hopena nani like ʻole.

Kaʻina hana:

ʻO ka huakaʻi mai ka lāʻau wōnati maka a hiki i nā panela veneer nani e pili ana i ke koho ʻana i ka lāʻau, nā ʻenehana ʻoki pololei, hoʻomaloʻo meticulous, ka helu ʻana no ka maikaʻi, a me ke kaʻina hana gluing a me ke kaomi pololei.ʻO ka hopena he hui ʻana o ka lōʻihi, ka nani maoli, a me nā hiʻohiʻona kīʻaha kūʻokoʻa e kū ana i nā kūlana kiʻekiʻe o ka hana.

Nā ʻano huahana a me nā hiʻohiʻona:

Mea Papahana:Hiki ke hoʻololi ʻia nā panela veneer ʻAmelika ʻeleʻele Walnut i nā substrate like ʻole, me ka plywood, MDF, particle board, OSB, a me ka blockboard, e hāʻawi ana i ka versatility i ka noi.

Mānoanoa Veneer:

Mai ka 0.15mm a 0.45mm, hāʻawi ka mānoanoa veneer i nā koho no nā papahana like ʻole a me nā makemake.

Nā koho nui:

ʻO nā nui maʻamau e like me 2440mm x 1220mm, 2600mm x 1220mm, 2800mm x 1220mm, 3050mm x 1220mm, 3200mm x 1220mm, 3400mm x 1220mm, a me 3600mm x 1220mm pono.

ʻAno pipili:

Hoʻohana maʻamau i nā mea hoʻopili papa E1 a i ʻole E0, me ka koho maʻamau ʻo E1, e hōʻoia ana i ka hoʻopaʻa ʻana kiʻekiʻe.

Nā lāʻau lapaʻau:

Hāʻawi ka American Black Walnut veneer panels i ka versatility i ka mālama ʻana i ka ʻili e hoʻohālikelike i ke ʻano:Hoʻopau ʻia:ʻO ka hoʻohui ʻana i ke ʻano i ka ʻili e hoʻonui i ka hoʻopiʻi maʻalahi a me ka hohonu o ka ʻike maka.

Ke ʻala ʻana:

Hoʻokumu i kahi ʻili maʻemaʻe a hoʻomaʻemaʻe ʻia.

Ka uhi UV:

Hoʻonui i ka nani a hāʻawi i kahi ʻāpana pale ʻē aʻe me ka hoʻopau ʻālohilohi, e kiaʻi ana i nā ʻōpala a me nā pōʻino pili i ka UV.

https://www.tlplywood.com/malaysia-plywood-price-2440-x1220-aa-grade-3mm-natural-black-walnut-veneer-plywood-product/

Nā noi:

Loaʻa i nā panela veneer ʻeleʻele ʻAmelika kahi wahi i nā noi like ʻole, me nā lako lako, nā pā pā, nā puka a me nā puka makani, nā keʻena a me nā mea wili, nā leo hoʻolālā, a me nā hale kūʻai a me nā hale kūʻai.

ʻAmelika ʻeleʻele walnut veneer plywood, ʻeleʻele walnut veneer plywood

Ka hopena:

ʻO nā panela veneer ʻeleʻele ʻeleʻele ʻAmelika e kū nei ma ke ʻano he symphony o ka nani, ka maʻalahi, a me ka nani maoli.Mai ka momona o ko lākou kala a hiki i ke ʻano ʻokoʻa o kā lākou ʻano huapalaoa, hāʻawi kēia mau panela i nā mea hiki i nā wahi noho, ʻoihana, a me nā wahi hoʻokipa.ʻO ka hana ʻana i nā mea pono a i ʻole ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā leo hoʻonaʻauao, ʻo ka versatility a me nā aesthetics mau ʻole o American Black Walnut e lilo ia i koho kūpono no ka poʻe e ʻimi nei e hoʻokiʻekiʻe i ko lākou mau wahi noho.

I ka wā e pili ana i ka male ʻana i ka nani a me ka hana, ʻo ʻAmelika ʻeleʻele Walnut veneer panels he hōʻike i ka mana transformative o ke ʻano i ka hoʻolālā.


Ka manawa hoʻouna: Nov-16-2023